– UPDATE – Vanaf maandag komen er weer een berg verhalen jullie kant op. De afgelopen dagen het fundament gelegd voor verdere groei. #goodnewsiscoming

Hoi,

Sinds gisteren is Mischa Rick van Geelen erbij gekomen om te helpen om dit blogje wat groter en breder te maken. We hebben gisteren wat technische zaken geregeld om ervoor te zorgen dat technisch het eea beter is geregeld. De komende week hebben we de tijd genomen om alle puntjes op de i te zetten om een toekomstvast platform te hebben. Hierdoor worden we instaat gesteld om nog beter blogposts, video’s en anderszins met jou te kunnen delen.

Ik benader op dit moment leuke, en vooral ook gewone, mensen om voor dit initiatief af en toe te schrijven. Met gewoon bedoel ik niet deĀ ons-kent-ons van bekende bloggers en opiniemakers. Dat laatste ga je hier dan ook niet zien. Mocht je behoefte hebben aan een ander geluid dan het geroeptoeter dat men nu bezigt, dan zul je hier op je wenken bediend worden.

Voor nu dank en we blijven, voor de criticasters, onbetaald keihard doorzetten!

Met rollende groet,

Ahmed Aarad

Zou je dit blog met anderen willen delen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *