Zit je met je 2e of 3e kop koffie. Ga je eens de achtergronden checken bij het nieuws. Daar hoort het roze uithoekje op het wereldwijde interweb. Daar waar de meningen van het gemiddeld intellect vaak grof, ongefilterd en vaak behoorlijk debiel zijn.

*schrik*

Hij doet het niet! Een zwart scherm met een groene pixel…

Eventjes later:

Een man of 50.000 schiet op dit moment direct in de paniekaanval modus, papieren zakje erbij en vertoont verregaande symptomen van autisme. Houd het nieuws in de gaten, is mijn tip. Binnen nu en 2 uur krijg je te maken met heel wat online nieuwskoppen die aanvangen met “verwarde man …
*de links zijn aanraders hoor ik net…

– UPDATE –┬áZou dit de lancering zijn van de nieuwe website van GeenStijl #Shhh

SaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSave

SaveSave

Zou je dit blog met anderen willen delen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *