Shell valt wat de politiek betreft onder dezelfde categorie als Saudie Arabië, dikke goede knuffel vriendjes. Ongeacht hoe het bedrijf handelt. Zo ook nu. Wederom in haar herhaaldelijke pogingen om de inwoners rondom Pernis te vergiftigen. Natuurlijk onbedoeld maar dat is wel feitelijk wat er aan de hand is.

Een opsomming van de incidenten van de afgelopen maand (juli 2017) alleen al: 32 via Rijnmond Veilig.

Sinds 1964 wordt het terrein geteisterd door stankoverlast, branden en ontploffingen. De politiek? Nou veel praten weinig doen net als euh… ja, wederom dat enorm leuke vakantieland.

Wie zijn de dupe? Nou iedereen die het in z’n hoofd haalt om in een straal van 20km van een Shell duurzaamheidsraffinaderij te wonen/werken. Weet je wat misschien zou werken? Het hoofdkantoor hier in Den Haag van Shell verhuizen naar Pernis. Ik kan je 99,999% zelfzekerheid geven dat dit soort incidenten niet meer zullen voorkomen als die mensenhatende lobbyhoeren met hun volle bakkes in de alarm zone zouden zitten.

Zou je dit blog met anderen willen delen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *